لباسیش – مدل لباس های شیک روش پختن کیک سیب + چند نکته کاربردی در پختن کیک

روش پختن کیک سیب + چند نکته کاربردی در پختن کیک

روش پختن کیک سیب

کیک سیب یکی از انواع دسر است که مواد اصلی آن را سیب تشکیل می‌دهد. نوع سنتی آن حاوی انواع ادویه مانند، جوز هندی، دارچین بکار رود. در داخل آن نیز به همراه کره ممکن است انواع فندقی (میوه) مانند بادام و گردو بکار رود.

 

مواد لازم:

  • سیب= عدد
  • تخم مرغ= ۳ عدد
  • شکر= ۵/۱ لیوان
  • مارگارین= ۱۰۰ گرم
  • شیر = نصف لیوان
  • بکینگ پودر= ۱ قاشق غذا خوری (سر خالی)
  • آرد = ۲ لیوان
  • وانیل= ۱ ق چ
  • پوست لیمو= (رنده شده) ۱ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین =۱ قاشق مربا خوری
  • مغز فندق = ۲ قاشق سوپ خوری
  • کشمش= ۲ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه کیک سیب :

ابتدا ۲ قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها ۲ ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار دهید.

چند نکته:
۱- آرد را ۳ بار الک کنید.
۲- فر را یک ربع زودتر روشن می کنید.
۳- سعی کنید مواد مورد استفاده کهنه نباشد.
۴- تخم مرغ ها را دو ساعت قبل از مصرف از یخچای بیرون آورید.
۵- در موقه زدن سفیده نباید آب یا روغن در کاسه یا به نوک همزن چسبیده باشد، زیرا از پف کردن سفیده جلوگیری می کند.

source1

source2



عضویت در گروه
اردیبهشت ۱۹م, ۱۳۹۲ | 1,029 |
شما در: لباسیش - مدل لباس های شیک > آشپزی و تغذیه > آموزش شیرینی پزی > روش پختن کیک سیب + چند نکته کاربردی در پختن کیک
برچسب ها: , , , ,

توضیحاتی در باب نویسنده


بدون دیدگاه نوشته شده است! (نوشتن دیدگاه)

هنوز دیدگاهی داده نشده.

دیدگاه خود را به ما بگویید.